Προφίλ Εταιρίας

Επιλογή με αξία και ουσία, για εκθέτη και επισκέπτη

RM INTERNATIONAL. Η εταιρία εκθεσιακών διοργανώσεων που, παραπάνω από μια δεκαετία, γράφει τη δική της, ξεχωριστή, ιστορία στο χώρο. Καινοτομώντας, τολμώντας, και δημιουργώντας διοργανώσεις που μαγνητίζουν τον επισκέπτη και προβάλλουν με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο τον εκθέτη, την εταιρία του, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Με επικεφαλής ένα επιτελείο διακεκριμένων επαγγελματιών, με εκθεσιακή εμπειρία πλέον των 25 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του περισσότερες από 50 εκθέσεις, στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς εκθεσιακούς χώρους της Αττικής, όπως το Ανατολικό και το ∆υτικό Αεροδρόμιο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Ζάππειο Μέγαρο κ.α. Εκθέσεις που άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα της επαγγελματικής κατηγορίας στην οποία απευθύνονται, όπως η «Κατοικία», η «Ανοιξιάτικη Κατοικία», το «Εξοχικό Σπίτι και Κήπος», η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ», κ.α. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι εκθέτες που έχουν εμπιστευθεί την RM INTERNATION AL, χάρη στις εκτεταμένες διαφημιστικές της ενέργειες, έχουν δει τα περίπτερά τους να τα κατακλύζονται από περισσότερους από 1.000.000 έλληνες και ξένους επισκέπτες μέχρι σήμερα, και τη φήμη των προϊόντων τους να ταξιδεύει από το σημείο της έκθεσης παντού στην χώρα μας, αλλά και έξω από αυτή.

Αυτή άλλωστε είναι και η αποστολή της RM INTERNATIONAL. H ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε εκθέτη για αποτελεσματική προβολή, με την παράλληλη ανάδειξή του σε απόλυτο πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μια αποστολή που υπηρετεί πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό, διαφάνεια και εντιμότητα, αξίες που στο χώρο αποτελούν συνώνυμο του ονόματος RM INTERNATIONAL.

Επικοινωνήστε μαζί μας