banner
Real Estate Expo North

REAL ESTATE EXPO NORTH

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, η Real Estate Expo δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου στην Θεσσαλονίκη, από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022.
Η Real Estate Expo North φιλοξενείται στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισµού Philoxenia – Hotelia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – HELEXPO, στο περίπτερο 16. Η μεγάλη συμμετοχή στην διοργάνωση της Αθήνας ανέδειξε την ανάγκη των συνεργασιών, της εξωστρέφειας και της συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις. Με γνώμονα την ανάδειξη της ελληνικής κτηματαγοράς, η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα πηγαίνει Θεσσαλονίκη με στόχο να παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιούνται στον βορρά, όλα τα απαραίτητα εργαλεία για προβολή και ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, δίνει την δυνατότητα για σκιαγράφηση του διεθνούς Real Estate και επιχειρείν, ενώ αποτελεί σημαντική αγορά στόχο των Βαλκανίων.

rmi

RM International

Η RM INTERNATIONAL από το 2000 ασχολείται με την παραγωγή και δημιουργία διαφημίσεων και προωθητικών σποτ τόσο για τηλεοπτικούς/ραδιοφωνικούς σταθμούς όσο και για διαδικτυακά μέσα.
Έχοντας στο δυναμικό της ένα επιτελείο καταξιωμένων επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 100 προωθητικές καμπάνιες για την προβολή εταιρειών στο χώρο του επίπλου, της μικρής λιανικής, των εκθέσεων, του real estate κι άλλους.
Τα έμπειρα στελέχη μας δημιουργούν πρότυπα διαφημιστικά σποτ σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και ολοκληρωμένες προωθητικές καμπάνιες επικοινωνίας marketing. H διαφήμιση είναι το πιο ορατό μέρος επικοινωνίας μιας επιχείρησης κι εμείς παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζεται κάθε οργανισμός για ένα ολοκληρωμένο πλάνο διαδραστικού μάρκετινγκ, μάρκετινγκ μέσω του Διαδικτύου, άμεσου μάρκετινγκ, προώθηση πωλήσεων και δημόσιες σχέσεις.

1200x628_event banner ad-01

Athens Fine Food Awards

AFFA logoΤα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της. προσπάθειας τους.
Μέσα από τη διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας, επαγγελματίες chef σε επίπεδο Michelin, sommelier, F&B managers, γευσιγνώστες και πολυβραβευμένοι σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας όλοι στο υψηλότερο επίπεδο, δοκίμασαν και αξιολόγησαν ως καλύτερα προϊόντα ανά κατηγορία.

FACEBOOK-POST-EXPO

The DeliFair

Η μοναδική online πλατφόρμα για Έλληνες παραγωγούς. Η πλατφόρμα της The DeliFair αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σήμερα κι αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, έρχεται να δώσει πνοή σε νέες συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων παραγωγών και Ελλήνων και ξένων αγοραστών.

Η πλατφόρμα της The DeliFair μέσα από τις online εκθέσεις, τα workshops και την προβολή των διαθέσιμων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, έχει ως στόχο να φέρει τους Έλληνες παραγωγούς σε επαφή με αγοραστές από όλο τον κόσμο, αλλά και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Περισσότερα στο www.thedelifair.gr/

REAL ESTATE EXO LOGO PREMIUM-01

Premium Real Estate Expo

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Real Estate σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι έκδηλη η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, όλων των δομών που συνθέτουν το μωσαϊκό του κλάδου στην Ελλάδα.

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη εκπληρώνει RM International με τη υλοποίηση της PREMIUM REAL ESTATE EXPO (REXPO), της μοναδικής έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα πλαισιώσουν και θα διαφοροποιήσουν την έκθεση. Έτσι κάθε επισκέπτης και επαγγελματίας θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

Στους επαγγελματίες που συμμετέχουν δίνεται αναμφίβολα μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να ανοίξουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την PREMIUM REAL ESTATE EXPO σε μια γιορτή αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου. Περισσότερα στο www.rexpo.gr

Αντίγραφο του 1200Χ449.ai (1200 x 1200 px)

Dental 2022 – Πανελλήνια έκθεση οδοντιατρικών – οδοντοτεχνικών ειδών

Η Έκθεση DENTAL, η μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών – οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα, μετρώντας ήδη 38 χρόνια παρουσίας κι έχοντας καταξιωθεί ως θεσμός αναφοράς για τον κλάδο της Οδοντιατρικής και της Οδοντικής Τεχνολογίας, διοργανώνεται το 2022 στην Παιανία, στο εκθεσιακό κέντρο MEC.

Με γνώμονα την ενίσχυση της ενημέρωσης των Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών της Βορείου Ελλάδος με τεχνολογίες και προϊόντα αιχμής, η Dental 2022 θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία από τις 20-22 Μαϊου 2022.

Στο εύκολα προσβάσιμο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕC, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για επισκέπτες και εκθέτες, περισσότερες από 45 Ελληνικές εταιρείες, θα παρουσιάσουν σε τρεις ημέρες όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες και προϊόντα του κλάδου, είτε παράγονται στη χώρα μας, είτε διεθνώς. Περισσότερα στο www.expodent.gr

katoikia

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Έχοντας στο ενεργητικό της δυναμική παρουσία απο το 1991 στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, η Φθινοπωρινή Κατοικία και η Ανοιξιάτικη Κατοικία αποτελούν τη ναυαρχίδα των εκθέσεων κατοικίας στην Ελλάδα. Σχεδιασμένες για να καλύψουν όλες τις ανάγκες για το σπίτι και τον κήπο, οι Εκθέσεις ΚΑΤΟΙΚΙΑ υποδέχονται τους επισκέπτες τους με υψηλής αισθητικής προτάσεις διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για κάθε τύπου κατοικία. Με μια βόλτα στις Εκθέσεις Κατοικίας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν ειδικά επιλεγμένους εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πρωταγωνιστούν στην κατασκευή και εμπορία επίπλων. Περισσότερα στο www.katoikia.eu

1200x628_event banner ad-01

ΕΞΠΟΤΡΟΦ

EXPOTROF-logo

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η πιο premium έκθεση που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων τόσο για τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, όσο και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food.

Με στόχο να μετατρέψει σε πόλο έλξης τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία,την πρώτη ύλη τους, η έκθεση συνεχίζει για 9η συνεχή χρονιά να φιλοξενεί πάνω από 350 παραγωγούς που έχουν βραβευτεί σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Η κορυφαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιμένει… ελληνικά και προσφέρει την δυνατότητα τόσο σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες με ισχυρή θέση στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια αγορά όσο και σε μικρούς παραγωγούς, να δώσουν δυναμικά το «παρών» τους και να συνάψουν εποικοδομητικές και συμφέρουσες συμφωνίες, να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη του κοινού, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να πρωταγωνιστήσουν στη μοναδική F2B έκθεση. Περισσότερα στο www.expotrof.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο